My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

I'm Back!

Posted in

Huhu....szakif... ko tak pernah letih menjenguk blog aku ye walaupun aku dah lama tak update blog.... trima kasih... (aku tengah menyapu bingkai header aku.. banyak betul habuknye..)

Hmm...selama aku menghilang dalam dunia blogging, dah macam2 benda jadi. Tapi buat masa ni, aku cume nak bercerita dgn korang faktor2 aku berhenti blogging buat masa yg lama... bak kata2 szakif, dah bersawang...

Klu korang nak tau, aku selalunye online dari komputer yang di 'provide' kan oleh UIA... kalau tak online baru pakai komputer member (komputer aku rosak... samapai sekarang tak reti2 nak bawak pegi kedai & baiki...)

Tapi, aku tak ingat sejak bila... Server UIA telah di 'block' dari terus melayari networking website mcm friendster, myspace & so on... Tapi yang bengangnye time tu, dgn2 Blogspot ni pon diorang block jugak... mana la tak lama menghilangkan diri...

Yang aku tak paham, knaper la dgn blogspot skali dia nak band... it has more benefits than it harm... hmmm what ever...

Tapi, sekarang ni aku pon tak tau sejak bila... acu cube try test, tengok2 dah boleh blogging balik... alhamdulillah (di tambah dgn sujud syukur)

Test...Test...

Posted in
Sorry to all readers... dah lama sangat aku tak update blog aku...