My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

25.9.10 - Robe Collection + Pre-convocation photography session

Posted in
Nothing much to say. Just want to share with all of you this two pictures. Our pre-convocation pictures. Taken after we took our robes. We hired 2 photographers. One of them doing full time. His art work is flawless. I'm totally impressed. He charged RM100 per DVD full with all of our pictures from various angles and stunts, then we shared the DVD with all of us. It was totally worth it. I won't hesitate to hire him as my wedding photographer. Hopefully he won't charge me that expensive. LOL. Nak yang terbaik, tapi harga nak yang murah2 je la pulak kan... hehe... So let us credited this pics to him; Mr. Syahiran Sukardi



Location: Cemerlang Height, Gombak. (Believe me, Gombak is a beautiful place okk. xD)

From Left: Me, Anis, Dayah, Nadirah, Mira and Roha
Two guys at the bottom: Izzi and Mahfuz.




Location: KAED, IIUM (tapi kami semua bukan budak KAED, sekian...)


You're amazing Just the way you are

Posted in
Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day


Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day


Oh you know, you know, you know
I'd never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same


So don't even bother asking
If you look okay
You know I say


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are




Click here to download...



Amazing New Designs For The Dollar Bill

Posted in

Hari ni bukak Yahoo page, aku tertarik dengan article ini. Dollar ReDe$ign Project telah diadakan untuk memberi wajah baru kepada wang kertas Dollar Amerika sekarang. Antara design yang paling menarik dan kreatif adalah Dollar design seperti di bawah ini, Karya Dowling Duncan.

Why a vertical format? "When we researched how notes are used we realized people tend to handle and deal with money vertically rather than horizontally," they note on the Dollar ReDe$ign Project's website. "You tend to hold a wallet or purse vertically when searching for notes. The majority of people hand over notes vertically when making purchases. All machines accept notes vertically. Therefore a vertical note makes more sense."

Although it was creative and very relevant, however, it looks fancy to me. Comel betul rasanya kalau berurusan menggunakan wang yang colourful. hohoho...

Raya pics 2010 @ JB

Posted in
Some of our Raya pictures this year. In a way, Raya this year was quite meaningful because all families were here on 10th September/1st Syawal. Alhamdulillah...

Our beloved legend: Atuk Isa. 78 years old.

Pak Ngah and family

Pak Cik Sidek and Mak Cik Ana

Pak Long and Mak Long. Tak jumpa gambar family diorang.

Barisan cucu-cucu lelaki atuk Isa.

Budak kecik yang sedang menangis beria2 itu (anak mak cik Zaini) sebenarnya anti-gambar, tapi dipaksa sekeras2nya oleh Ustaz Uzir (berketayap hitam dan berbaju hijau). Kalau Uzir ade baca nie, jangan ambik hati ok. Saje nak buat cerita dalam blog. haha... Kau tengok abang kau pegang Ismad (Anak Mak cik Liza), dia sangat bahagia okk.. ;p

My aunties... The front lines from left are Mak Ngah, Mak Long and my Mom. ;)

My families...

So the grand total are 9 couples of married sons and daughters, and 27 grand children. Alhamdulillah...

Tribute to MaK Cik Ati. Dia tak de dalam gambar di atas sebab sedang 'berjuang' dalam toilet ketika ini. ;p

Click here for more Raya pictures

Brochure: Continuous Reliability Improvement for Rotating Equipments

Posted in
Suitable for: Oil and gas, chemical, petrochemical, power, automation etc. Tags: rotating equipments, fan, turbine, bearing, compressor, rotor, maintenance, improvement, training, workshop, etc.

FOR IMMEDIATE RELEASE: Optimization of Rotating Equipment with Continuous Reliability Improvement (CRI) 3-Day Workshop

Posted in
Emission failures, hydraulic problems and mechanical defects are few common problems found in rotating equipments. The good news is that your issues are not unique and we have found that all those involved will face the common challenges as well.



PRLog (Press Release) – Sep 02, 2010 – KUALA LUMPUR, Malaysia, 18th August 2010 –Top Link Conference & Event Management will be the host for a 3-day workshop titled “Optimization of Rotating Equipment with Continuous Reliability Improvement (CRI)” at Prince Hotel and Residence Kuala Lumpur, Malaysia.

“The Optimization of Rotating Equipment with Continuous Reliability Improvement (CRI)” course aims to communicate and translate Pete’s experience into a practical approach with today’s best practices to reduce your downtime and reactive maintenance.

Anyone can teach theory but there is certainly no substitute for experience as Ralph W “Pete” Peters is a high profile leader with 35 years of experience. He has been serving clients in the maintenance field such as British Petroleum, Nigeria Liquid Natural Gas, UNC-Chapel Hill, Atomic Energy Canada Ltd, Boeing, Ford, and Honda etc. He is an expert in maintenance with a vision that “Maintenance is forever”

You can check the brochure online (www.toplink-asia.com) or call for our Johor Bahru Office (+607 226 7352) for more information.




Person Contact: Ahmad Huzaifah
Telephone: 607 – 226 7352
Email: ahmad.zulkifli@toplink-asia.com

Website:
http://www.toplink-asia.com

Address:
Top Link Conference & Event Management
Suite 13.06, Level 13, Johor Bahru City Square Office Tower,
106 – 108, Jalan Wong Ah Fook, 80000 Johor Bahru.
Telephone: 607 – 226 7352


--- end ---


Ubat Selesema... -___-"

Posted in
Sekarang tengah slesema. dah nak dekat seminggu. hari tu pegi klinik fatimah, jb. aku beli ubat selesema. erm... erm... tanpa rujuk kepada doktor dahulu. huhu... skali staff kaunter tu bagi aku satu jenis ubat nie. Satu kotak RM10. Ade 10 tablet. Kena makan ubat tersebut 2 kali sehari, selepas makan. Nama ubat tersebut Ezede.


Source: Cropped from medical website.

Seperti yang di describe di atas, satu tablet bersamaan dengan 10mg loratadine. Pas tu aku baca2 lagi, ubat ni berada dalam kategori Antihistamines & Antiallergics. Er... aku bukannye allergy... tapi makan je la. dah habis RM10 kot aku beli ubat nie. Aku makan je la. Tapi memang sangat mangkuk. Dah habis tablet ni aku telan, tak sembuh2 jugak. Dah la mahal. Kalau aku mintak pandangan doktor kang, jadi RM25 lak kang. huhu... lepas aku baca2 kat internet, baru aku tau ubat ni lebih sesuai untuk cure allergies dan gatal2. Agaknye aku kena bagitau awek tu aku dapat flu ni sebab makan ABC sampai perut kembung, baru awek kaunter tu bagi ubat lain yang dia rasa sesuai kot. Rasa marah kat diri sendiri dan awek kat kaunter tu lak. huhu...


Pas tu Mak cik Ita belikan aku ubat yang lain lak. Fedac Tablet. Yang tak tahannye, Mak cik aku beli tablet ni RM1.60 je kat farmasi. Berat bersih per tablet pon macam lagi banyak. 2.5mg triprolidine HCl  dan 60mg pseudoephedrine per tablet. Berbeza dengan Ezete, lepas aku makan 1 tablet fedac, aku rasa sangat pening. Aku makan masa sahur td. Sampai sekarang pon kepala masih rasa sakit. Ngantok dah hilang dah. Walaupon ubat ni pon dalam kategori Antihistamines & Antiallergics, ubat ini jugak jatuh dalam ketegori Cough & Cold Preparations. . So aku harap kali ni aku telah membuat keputusan yang lebih tepat untuk makan ubat nie.... walaupon aku masih lagi slesema skrg. huhu... harap2 akan sembuh tak lama lagi. srooot.... (sound effect menarik hingus masuk ke dalam hildung. xD)


Source: Googled. lalu aku jumpa gambar dari blog awek ini

More info on Fedac

By the way, Selamat Hari Raya everyone. Kali ni tak sempat nak design kad. Lepas ni kena buat benda lain lak. huhu...