My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

Bosan? Mari Belajar ABC bersama Google Search Engine!

Posted in

Korang try la search gini for leisure+gain knowledge. Ever wonder what is "friv"? Try la google.
Cya!

Reblog: If you ever waved at the security camera!

Posted in

What is on the World's News?? - P2

Posted in

Major fraudulent crisis during GE13 by ruling coalition has torn apart Malaysian images from the world's view...

Source: http://edition.cnn.com/2013/05/07/world/asia/malaysia-election-rally/index.html?hpt=ias_c2

What is on the World's News?? - P1

Posted in

Major fraudulent crisis during GE13 by ruling coalition has torn apart Malaysian images from the world's view...

Source: http://edition.cnn.com/2013/05/02/world/asia/malaysia-election-preview/index.html?hpt=ias_c2

BANGLA's CHOICE???

Posted in

 

F*****K YOU!

Sape pilih kau?? Bangla je!! Tu pon terpaksa!!

All Google account data file transfer ownership (Best links for reference)

Posted in

Kalau ikutkan hati aku, nak sangat aku print screen setiap benda yang aku buat ni. Tapi akan makan banyak masa pulak. I dont have that much time. T___T. Aku jugak tak cover semua google product, aku cuma cover google products yang aku pakai sahaja. Kalau ada benda specific nak tanya, boleh tinggalkan komen atau hantar direct email kat aku. (link)

 

GENERAL REMINDER: There is no one click button to transfer everything due to several reasons.

For more info:

- http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=1109839

- http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=188099

- http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=188007

 

To Do List:

1. Youtube

- http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=183819

2. Google Drive

- http://support.google.com/drive/bin/answer.py?hl=en&answer=2494892

- Reminder:

Google Apps Customers: You can't make someone outside of your domain the owner of your Google document. Only Google Apps customers in Premier and Government domains can transfer ownership of a synced or uploaded file (like a PDF or image file).

Consumer Drive users and Google Apps for Education customers: You can't transfer ownership of a synced or uploaded file (like a PDF or an image file).

- Reminder: Google Drive Extra Storage: http://support.google.com/drive/bin/answer.py?hl=en&answer=2736257

3. Blogger

- http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=41448

4. Google Reader

- http://support.google.com/reader/answer/181118

- http://support.google.com/reader/answer/70572?hl=en&ref_topic=12011

3. Google Calendar

- http://support.google.com/calendar/answer/78739

- http://support.google.com/calendar/answer/37082

4. Google Contacts

- Export: http://support.google.com/mail/answer/24911

- Import: http://support.google.com/mail/answer/14024

- Reminder: https://support.google.com/mail/answer/1357012

5. Gmail's emails (mass transfer or mass delete)

- General: http://support.google.com/mail/answer/56283

- Using Filters method: http://support.google.com/mail/answer/6579

- Using Labels method: https://support.google.com/mail/answer/118708

6. Picasa (ni yang paling leceh skali)

- http://support.google.com/picasa/answer/189356

7. Google Wallet (Jangan lupa delete google wallet info kalau nak transfer account!!)

- http://support.google.com/wallet/bin/answer.py?hl=en&answer=1350359

- Reminder: http://support.google.com/wallet/bin/answer.py?hl=en&answer=186710

8. Google Web History (Clear all your online browsing history)

- https://history.google.com/history/settings

9. Google Bookmark (ni pon leceh gak) - Aku terangkan lain kali ye~

TESTING

Posted in

Im posting using other Gmail account. Hope this will work! :-)

Ads sape nie??

Posted in

Youtube ads 1

Youtube ads2

cnet.com

skali kat cnet.com pon ade BN ads ni. Kacau mood aku betol... -,-

SEMINGGU

Posted in

Actually seminggu tu tak de la lama sangat. Tapi kalau kita diminta tunggu barang kita nak sampai dalam masa seminggu, rasa macam sebulan! Haissh! @,@

Kisah Amanda Knox

Posted in

****************************************************

Born: 9 July 1987

Siblings: Diana Knox

Nationality: American

Education: Seattle Preparatory School, Seattle, Washington

University of Washington, Seattle, Washington

University of Foreigners Perugia, Italy

Known for: Being accused, convicted and eventually cleared of the murder of Meredith Kercher

****************************************************

Amanda Marie Knox (dilahirkan 9 Julai, 1987) ialah seorang wanita rakyat Amerika yang telah dituduh pembunuhan Meredith Kercher di Perugia, Umbria, Itali pada 2009. Dia telah dipenjarakan selama 4 tahun daripada 26 tahun hukuman penjara yang telah dikenakan ke atasnya; sehinggalah penyabitan pembunuhan tersebut telah dirombak pada 3 Oktober, 2011. Juri walaubagaimanapon mengekalkan tuduhan ke atas Knox kerana melibatkan pemilik bar Patrick Lumumba yang tidak bersalah. Oleh itu, Knox dijatuhkan hukuman tiga tahun di dalam penjara, yang dia telah pun berkhidmat , dan diarah membayar kos kira-kira 22,000 euro kepada Lumumba.

****************************************************

Related videos:

ABC News Summary: Amanda Knox Found Guilty on All Charges: http://youtu.be/48RNhSnwHJc

ABC News Summary: Amanda Knox Acquitted, Innocent and Set Freehttp://youtu.be/BqdK9L2ZtoA

****************************************************

Meredith Kercher, a British university exchange student from Coulsdon,South London, was murdered in Perugia, Italy, on 1 November 2007. Kercher, aged 21 at the time of her death, was found dead on the floor of her bedroom with stab wounds to the throat. Some of her belongings were missing, including cash, two credit cards, two mobile phones, and her house keys.

Rudy Guede, an Ivory Coast native raised in Perugia, was convicted in October 2008 of having sexually assaulted and murdered Kercher, and was sentenced to 30 years, reduced on appeal to 16 years in December 2009

Knox and Sollecito were convicted on charges of sexual assault and murder in December 2009, and sentenced to 26 and 25 years respectively. Their convictions were overturned on appeal in October 2011 by a panel of six jurors and two judges.

The prosecution alleged that the murder weapon was a kitchen knife found in Sollecito's kitchen and had Kercher's DNA on the blade and Knox's DNA on the handle.

Expert witness Sara Gino, called by the defence, said that traces of DNA on the knife were too insubstantial to be considered evidence and pointed to contamination by other samples as a possible explanation for police scientist Patrizia Stefanoni's testimony that Kercher's DNA was on the knife.

****************************************************

Wikipedia Timeline Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Kercher_timeline

Pindahkan / Migrating your entire Google items into a new Google account

Posted in

Aku sangat menggunakan gmail account aku untuk pelbagai urusan penting. Aku ade gak email kat yahoo. tapi tu sumer tempat aku letak sumer subscription2 yang aku pon tak ingat ape yang aku subscribe. haha.

Nak dijadikan cerita, aku dah banyak campurkan urusan2 penting personal aku dengan urusan2 penting office dalam gmail aku. Haih. So aku sedang buat research macamana aku nak transfer urusan2 personal aku ke dalam akaun gmail yang baru. Gmail yang aku pakai sekarang ni macam dah jadi hak milik office dah. Kena benarkan colleague rujuk for office use. -,-"

Aku ade jumpa banyak reading materials yang berkaitan. Korang jemput2 la baca ye, seperti site ini dan ini. In case korang perlukan info2 ini pada suatu hari nanti. Until next time!~

Meteor Drop - 13 Feb 2013

Posted in

Drop Location City of Chelyabinsk, 1,500 km eastof Moscow

Casualties :1,200 people injured and caused about $33 million worth of damage.


Quote from news.yahoo.com:

One amateur space enthusiast estimated chunks could be worth anything up to 66,000 roubles ($2,200) per gram - more than 40 times the current cost of gold!

 

More info: Link


Adelia Husna 20.12.2012

Posted in

Alhamdullillah...

 

Pantasnya masa berlalu. Tahu2 aku dah jadi bapa sekarang..

Nama diberi : Adelia Husna bt Ahmad Huzaifah

Tarikh lahir : 20.12.2012

 

Ya Allah,

Aku panjatkan segala kesyukuranku pada-Mu atas segala rahmat dan rezeki yang Kau berikan kepada hamba-Mu yang serba kekurangan ini...

Lindungilah anakku ini; jadikan dia dikalangan anak-anak yang solehah... Amin

Terima Kasih, Alhamdullillah...