My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

Digi Buddyz Commercial as at Nov 8 2012

Posted in

Sejak belakangan ni banyak pulak iklan best yang aku nampak unik dan menarik. Yang paling buat aku speechless sekarang ialah iklan Digi. Aku ternganga dengar content skripnya yang aku tak tahu nak letak dalam kategori ape. Syair?? Sajak??

-,-"

takkan terpisah.

empat sekawan gila2 rambut tak sama tapi satu kepala tak sedarah tapi bersaudara; sumpah untuk bersama-sama.

takkan terpisah.

biar tsunami melanda; pusing dunia berjanji setia; susah senang kami menang.

takkan terpisah.

ibarat KL dengan traffic jam; burung biru dengan muka buku tetap rapat.

kami hebat.

macam budak hipster dengan jeans ketat takkan koyak takkan goyah takkan terpisah kami buddyz; bersama selamanya.

kami riuh; kami gempak; ngam ngam macam segiempat tepat suara berbeza pilihan sama fahami jiwa tanpa suara.

kami sembang; gaduh sms kutuk lepak sebab kami muda sekali je; bersama mencipta menggegar dunia.

kami bebas; merantau merata-rata merayau-rayau mencari jati diri; bersama selamanya.

kami buddyz.

kami takkan terpisah...

This is the clip. Aku baru jumpa kat youtube.