My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

Kelantan VS Angkatan Tentera Malaysia (ATM)

Posted in

Layan pulak aku tengok bola hari sabtu malam ahad. Kelantan VS ATM.

Red Warriors VS Malaysia Warriors

 

Komen aku : Wah... best giler game ni syg. Kelantan menang 3-2!! xDD

Komen bini : Ala... abanggg... Terlepas la Masterchef kalau macamnie... T_____T

Tapi serious dah lama aku tak tengok game final best macam nie. Both Kelantan dan ATM mencipta sejarah tersendiri.

News http://www.utusan.com.my/utusan/Sukan/20121021/su_01/Kelantan-cipta-sejarah

This is me

Posted in

Henset. Live with Walkman. Fully customized. Bukan untuk budak2 baru belajar. Macam2 custom firmware yang boleh dipilih. Tapi belum ada yang betul2 stabil sebenarnya. Sekarang aku pakai HaSa MIUI 2.9.14. Dah 2 bulan tak update. Sebab update2 baru ada banyak bug.

 

Dan aku jugak sangat addicted dengan Walkman Player by TK. Sangat cantik.

Pas tu dah kerap main Whatsapp. Sebab kawan2 lama bukak group chat. Miss you all.

 

This is me. - 27 years old - Married - Father to be -

Kesian blog aku ni mati.

Posted in

Kesian blog aku ni mati. Nah ambik kau. Aku nak try hidupkan balik. Boleh tak?

Better write something than nothing kan?