My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

Raya pics 2010 @ JB

Posted in
Some of our Raya pictures this year. In a way, Raya this year was quite meaningful because all families were here on 10th September/1st Syawal. Alhamdulillah...

Our beloved legend: Atuk Isa. 78 years old.

Pak Ngah and family

Pak Cik Sidek and Mak Cik Ana

Pak Long and Mak Long. Tak jumpa gambar family diorang.

Barisan cucu-cucu lelaki atuk Isa.

Budak kecik yang sedang menangis beria2 itu (anak mak cik Zaini) sebenarnya anti-gambar, tapi dipaksa sekeras2nya oleh Ustaz Uzir (berketayap hitam dan berbaju hijau). Kalau Uzir ade baca nie, jangan ambik hati ok. Saje nak buat cerita dalam blog. haha... Kau tengok abang kau pegang Ismad (Anak Mak cik Liza), dia sangat bahagia okk.. ;p

My aunties... The front lines from left are Mak Ngah, Mak Long and my Mom. ;)

My families...

So the grand total are 9 couples of married sons and daughters, and 27 grand children. Alhamdulillah...

Tribute to MaK Cik Ati. Dia tak de dalam gambar di atas sebab sedang 'berjuang' dalam toilet ketika ini. ;p

Click here for more Raya pictures

6 comments:

Mazlina Mansor said...

meriahnyeeeee family..=)
jgn lupa cucu sulung kena kawin dulu..hahaha...

coklat said...

panjang ye blog kali ni..dipenuhi gambar2 meriah..

Jai said...

thanx lin. bueeeekkk! nanti sy buat kenduri kawin kat klatan lin kne datang okkk! hahaha...

Jai said...

Coklat... lama awak tak datang blog sy dan komen kan... sampai hati.. tak rindu kat sy la tu kan... huhu... gambar banyak pon tak pe. janji post sy panjang. hehehe...

coklat said...

alolo,,,wat ayat sdih lak ye,,sy slalu dtg la,tp xtggl komen..komen asyik tercicir kt mane ntah,,hehe

Jai said...

huhu... ok leee... slalu la singgah n tulis komen ye coklat... jaga diri tau..