My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

Big Apple 1

Posted in

The left side is the Malaysia Brand Logo, and the right side is the International Brand Logo

Hari ini aku berbuka puasa dengan beberapa senior aku di Jaya Jusco Wangsa Maju. Seperti biasa, aku pasti sempat singgah unutk beli Big Apple sebelum berbuka. Aku menyatakan kepada mereka bahawa aku bangga jadi penggemar Big Apple sebab Big Apple produk Malaysia. Mereka tidak percaya. Hai... Akak, bukak la website Big Apple kak... semuanya diterangkan dengan jelas kak... Geram betol rasanye kalau ade yang tak percaya. huhu...

Tekan gambar tu. Aku nak korang baca ape yang tertulis kat image tu betol2. Big Apple is originated from Malaysia. Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila layari website mereka di Bigappledonuts.com. Satu lagi untuk pengetahuan umum, Big Apple is a healthy food. So, kalau korang tak makan donut Big Apple dengan alasan "Manis la. Tak elok untuk kesihatan", than I think your reason is not valid.

7 comments:

coklat said...

big apple bes =)

iftin nasuha said...

jom kita makan big apple ramai2!!

iftin nasuha said...
This comment has been removed by the author.
Hanis said...

salam.
aku baru tahu BIG APPLE produk dari Malaysia.
lepas ni aku akan makan banyak-banyak donut kat situ.
hehe..



Regards,
Hanis
Aspire, UPM.

Jai said...

hehe... ade rezeki aku belanja korang sumer makan Big Apple ye. It is a very good product produced from Malaysia. I really encourage all of you to support it...

Max J. Potter said...

why exactly is it healthy?

p/s: bukan peminat donat.

bila nk dtg ginny?

Jai said...

hehe... jai xrasa it is healthy, but at least donut2 itu tidak merbahaya untuk kesihatan badan... =)


belum sempat lagi nak datang ginny... =(