My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

Proposed Date: 2nd July 2010

Posted in

Baru2 nie some bloggers ade post beberapa trailers yang mereka nanti2 untuk direleasekan, samada mereka mahu tonton di cinema ataupon download dari internet. Jadi, mari aku tunjuk satu trailer ini pulak. Kalau some novel readers are waiting for "Percy Jackson & the Olympians", kami animation lovers sedang menunggu kemunculan movie "The Last Airbender". Nampak je kepala botak budak nie, aku dah naik teruja nak tgk movie nie. Mari2 kita lihat trailer movie ini:

Ok. Sekarang anda semua dah tahu kemunculan movie ini pada tahun 2nd July 2010 (Hey! It's on my birthday!) . "The last Airbender". Sape yang pernah tengok cartoon ini pasti tahu bahawa ianya sangat best. Kami menanti2kan setiap episodenya setiap minggu. Aku dah tengok dari season 1 sampai season 3. Memang best. Maka muncul lah isu ini. M. Night Shyamalan (The Happening, Lady in the Water, The Village, Signs) yang menjadi director movie ini. Sesetengah movienya bagus, sesetengah movienya adalah tak memuaskan. Animasi "Avatar: The Last Airbender" mempunyai reputasi yang sangat bagus. Punyai peminat yang sangat ramai. Jika penonton tidak berpuas hati dengan movie ini, dia pasti akan dikritik dengan sangat dasyat sekali. At least, aku sendiri akan kutuk dia kaw2 dalam blog aku nanti. Jadi kita tunggu kemunculan "The Last Airbender" di pawagam. Sebelum aku tamatkan post ini, tontonilah jugak trailer ini. "Avatar: The Last Airbender", which is the original/cartoon version.

Hey Mr! Do you have the experience to make this movie very very very very very awesome?? The movie better be good! Or you'll dead! XD

By the way, happy fasting to all Muslims. May this Ramadhan is a better Ramadhan for each one of you...

4 comments:

Nadir said...

jai...nape ko memarahi MR. Director tu..ni kan bulan pose...heheheh

Jai said...

eh.tu bukan marah tu. tu mesra2 je. hahaha... kalau marah something like...

"if i see u on road, that's the last day of ur life. Muahahahaha! XD"

Max J. Potter said...

i've heard of this movie two years ago. dh 2 tahun tunggu, ni baru trailer keluar. haha. i have all three seasons in my hddisk, i even memorized most of the funny scenes, bet i'm a bigger fan than you, LOL.

but i dont like the kid. two years ago when the internet was buzzing that avatar's gonna be made live-action, i was enthusiastic. then i saw the kid. pft. not very much promising.

but we'll see when the movie's out.

i hope i'm wrong.

Jai said...

hehe... i don't repeat the series that much. i guess you are a bigger fan. hehe... and jai pon dh start lupe dah certain2 scene. ok. masa untuk ulang kaji cartoon avatar tuh... mmm... on second thought jai kena siapkan assigment yg berlambak2 ni dulu. huhu...

about the kids, he spoils my mood too. It like all actors in the movie does not suit with the character cartoon version.

I really2 hope it's good altho the director already give a bad impression to begin with. harap2nye tak de la seteruk Dragon Ball Evolution.

p/s: budak yg nak bawak watak Aang tu, he looks fat! XD