My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

Aktiviti Semester 3 bersama Barisan Rakan Seperjuangan Yang Kembali Bersatu.

Posted in
It feels so good to see all da faces dat I miss after 1 semester. Hehe... apa2 pon, aku satu semester lagi senior dari diorang (feels good say like this to them... :) Hmmm... let me list down their name one by one since we r not so many in da team... Muhfuz... Hilmi... Miera... Dayah... Nad... Roha... Farah... hiii.... All of them r my frens in McHUSS actually.... We are reunite again.

So... teka la apa aku buat... biasa la senior... kalau aku tak bercerita pasal jenis2 lecturer yg ada kat uia ni, aku ada jugak bwk diorang tour around the campus. Yang paling best, promote them to join the societies and clubs at this UIA. So... ramai la yang berminat nak join itu dan ini... Apa2 pon aku promote habis2an supaya diorang join kelab kesayangan aku... AKHI Project.

Dlm masa yang sama diorang jugak berminat nak join MRC...So... Insyaallah kiter akan sama2 berjuang... sebagai rakan seperjuangan...dan juga berjuang as an opponent... semua mahu maju.... but there will be only one that is the best among the best... Few of us joining the Gemilang... Saingan hebat AKHI. hee... dat's what i think... However, I still hope dat all of them change their mind and we will be together memajukan AKHI Project. AKHI baru saja mendapat nama yang harum... sebagai "Best society of 2005". Aku cukup berbangga. Tapi, bagi aku AKHI berada ditahap yang masih banyak lagi perlu diperbaiki. Especially....in its management. Abg. Mizi may be akan terus dikekalkan sebagai Head Project. Dah 2 tahun berturut2. Akan masuk tahun ke-3 (sebagai HP). It's OK. I trust him. We all trust him.

AKu pasti dgn kehadiran barisan kengkawan aku kat dlm AKHI, AKHI akan lebih cepat dan lebih kukuh maju kehadapan. Pengalaman kami dlm McHUSS cukup banyak mengajar kami. Hari tu aku singgah S-Dev. Terdengar satu perbualan.

"AKHI Project dapat best society? Bagus tu....ala... sekejap je tu. Nanti tahun 2006 society lain pulak yang dapat best society..."

Aku tak de komen...aku buat dek....tak nak interupt. tapi dlm hati aku.... nak je sound diorang that we (AKHI) are the best...and always be the best... (insyaallah...). I will make sure that this dream come true... and MRC ALI... it will be a good platform to me to be a skillful graduate. Mahallah ALi is well-known as the best mahallah for quite years... Insyallah aku akan teruskan tradisi ini. Kawan2 aku tu pon may be join MRC jugak. So...kitorang akan sama2 bersaing untuk menaikkan MRC masing2. Kebetulan kitorang ramai duduk kat mahallah yang berbeza.

So...All the best to everything... to AKHI... to MRC Ali... to Gemilang... to other competing MRCs... to other competing society at UIA who have a dream to be the next best society. And not forget... to myself and my beloved friends....

3 comments:

szakif said...

hm... tak sabar rasenye nak tunggu sem depan bermula. mesti ramai dak matrik yang aku kenal dulu akan kuketemukan... kem salam kat yasin dan mahfuz.. jab jab.. nape tak mention name yasin? dia tak masuk gombak lagi ke? kene repaet paper kat matrik ke? posting sebelum ni ko kate yasin ade masalah... adakaha ini masalahnye? hanya bertanya...

szakif said...

owh... tak mention name yasin pasal dia bukan dak mchuss? adakah??~

lain kali tanye kat aku~ kot2 aku boleh tolong pape~ hm~ *refer to msg kat fs

Term Papers said...

I have been visiting various blogs for my Term Papers research. I have found your blog to be quite useful. Keep updating your blog with valuable information... Regards