My Online Readings Follow me on Facebook Follow me on Linkedin Back to Home Follow me on Twitter

Earth Hour 2009

Posted in

Masa Earth Hour 2009, aku tutup lampu bilik aku, sekali dengan sumer lampu rumate aku. tapi xnak la gelap sangat. So aku main komputer. haha! Sedar2, satu jam (8.30pm - 9.30pm) berlalu dengan pantas. hahaha...

Aku hanya perlu tutup lampu kan...? komputer boleh still di bukak kan? haha... ape agaknye korang tengah buat time earth hour yek?

10 comments:

myadlan said...

ala. KLCC tu setiap malam die tutup lampu lepas 12mlm pun. takde beza sgt la aku da selalu tgk.

btw ari tu aku wat BBQ dgn family. nnt aku blog psl tu.

HiDaYah -the guidance- said...

haha jai... waktu earth hour tu aku tgh meratah ayam KFC ngan family aku...
pelik... terang benderang je KFC tuh...
hahhahahaha

Anonymous said...

salam..
haha a'zai..
ms earth hour tu kak adk de lm klcc tgu suami ye kj mmdm kn lmpu..
hahaha..lcu tol..
phtu adk lak kt hstel y lcunye kt dorm adk tmpat ktl kmi je pdmkan lmpu..y len srnok mnkmati mknn msg2 coz lm tu psr mlm..
cm2 hal..
knklusinya..
rkyt mlysia ni lum peka ag r..
huhuhu

Jai said...

To Myadlan...

ala. ye ke... aku belum penah tgk klcc tutup lampu lagi. aku ingt dia cume tutup lampu bila lepas subuh je. hahaha...

To HiDaYaH...

haha Dai.. Untuk pengetahuan ko, ade 2 campaign aku tengah support sekarang. Selain dari Campaign Earth Hour, aku support Campaign Save Gaza. Ko faham2 la ye. Kah! kah! kah! (Makanlah Big Apple! =D)

To Dik Nor...

Wah. Abg Ipar keje nye memadamkan lampu KLCC tu ke? Menarik betol kejenye. Kah kah.
Okay la tu. dorm adk je yang tutup lampu. Abang rasa blok abg stengah je diorg tutup lampu. Pah tu diorg da bukak balik. hahaha...

coklat said...

time tu tengah main tekan2 keyboard..
dari pas magrib duk ngadap laptop,,sedar2 kul sepuluh perut mintak diisi..lapo

tgh online kt libry ek?

Jai said...

To coklat ^^...

okay la tu. kiter satu geng...xsedar masa berlalu ketika bermain komputer. Huhu...

Ha'ah. Good guest. Tapi xaci. haha. Thank you for reading.. ^^

iftin nasuha said...

roha ngan abg ngah n family g kuar bli barang kat TESCO pastu g jalan2 kuar KL..hehe best2!!

Jai said...

Hait! Best2...

Mazlina said...

sy memag takut gelap tp dsbbkan earth hour sy tutup lampu gak..nk support le katekan..time tu sy wat pe ye..ha tau x sy leh gaduh ngan member..slah fhm skit sampai ngis dlm gelap..hahaha..bile ngis member pujuk so ade le org kat sebelah yg temankan dlm gelap..hehe..ntah pape kan..

Jai said...

hahaha.. cam tu.. betul ke member awk yg teman awk? bukan benda lain ke??? hahaha! ;D